KÜLFÖLD
Rekordot döntött az orosz olajexport India irányába
Novemberben meghaladta a napi egymillió hordót, ezzel rekordot döntött az Indiába irányuló orosz kőolajexport. Az indiaiak ráadásul 56–60 dollár közötti árat fizetnek az orosz olajért, ami az ársapka alatt van – számolt be az M1 Híradó.
Kína jelentős árengedménnyel vásárol orosz kőolajat, és nem törődik a nyugati árplafonnal
A nyugati államok hordónkénti 60 dolláros árplafonja hétfőn lépett hatályba, így próbálják akadályozni Oroszországot ukrajnai katonai műveletének finanszírozásában.
Több európai várost is csatatérré változtattak a marokkói szurkolók
Vízágyút és könnygázt is bevetettek a brüsszeli rendőrök a marokkói szurkolók ellen, akik harmadszor változtatták csatatérré a belga fővárost.
Románia mindenképpen szavazást kér az ország schengeni csatlakozása ügyében
Románia szavazást kér az Európai Unió Bel- és Igazságügyi Tanácsának csütörtöki ülésén az ország schengeni csatlakozás ügyében.
Többeket őrizetbe vettek egy erőszakba fulladó tüntetésen Görögországban
A zavargások során Molotov-koktélok és kövek is előkerültek.
Moszkva különböző válaszlehetőségeket mérlegel a Nyugat által bevezetett olajárplafonnal kapcsolatban – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő szerdán újságíróknak.
Hátat fordítanak Amerikának: Hszi Csin-Ping „viszi” Szaúd-Arábiát?
Fordulópont következhet be az amerikai-kínai vizsonyban, ugyanis Kína immár nem vetélytársa, hanem szövetségese és befektetője az Egyesült Államoktól mindinkább elhidegülő olajkirályságnak – figyelmeztet a Fox Business hírportál.
Az USA a látszatát is elkerülné annak, hogy köze volt az Oroszországot ért dróntámadásokhoz
Az amerikai külügyminiszter, valamint a minisztérium szóvivője is igyekezett nyomatékosítani, hogy nincs közük a támadásokhoz.
Felfüggeszti politikai tevékenységét, de civil szervezetként tovább működik a Magyar Mozgalom nevű vajdasági magyar szervezet.
Húsz, többségében kiskorú „felesége” volt egy szektavezérnek az Egyesült Államokban
Az Arizona és Utah állam határa közelében működő vallási közösség vezetője emellett megbüntette azokat a követőit, akik nem ismerték el prófétának.
2022. december 7. szerda, Ambrus napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg